keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Myyntinäyttely avoinna vielä kolme päivää!

Kuvataidelinjan myyntinäyttely avoinna pe 4.4. saakka Galleria Eteisessä, Sotilaspojankatu 3, Savonlinna (katutaso). 

TERVETULOA!

"Taidelukion kuvataidelinjan kakkoset tekevät maalis-huhtikuun vaihteessa opintomatkan Berliiniin. Viiden päivän matkalla tutustutaan Berliinin taidemuseotarjontaan, nykyaikaisen kaupunkikulttuurin ilmiöihin sekä kaupungin historiallisiin kohtaloihin.

Taidemuseokohteet käsittävät taiteen suuntauksia antiikista nykytaiteeseen. Berliinin katutaide ja muu kaupunkikulttuuri on yhden päivän teemana. Historiallisia kohteita ovat Holokaustin muistomerkki ja museo sekä kaupungin kahtia jakaneen muurin historiaan perehtyminen.

Matkakassaa on kartutettu jo joulumyyjäisillä. Ennen matkaa koulun Galleria Eteisessä on vielä pieni myyntinäyttely, joka aukeaa tiistaina 25.3. Näyttely on auki pari viikkoa koulupäivien aikana klo 8-18. Sieltä voi lunastaa erilaisilla tekniikoilla tehtyjä teoksia sopuhintaan. Kouluavustajat päivystävät näyttelyssä klo 10-14 ja muina aikoina voi tiedustella koulun kansliasta.

Myyntinäyttelyssä on tarjolla mm. grafiikkaa, akvarelleja, valokuvia ja kangaskasseja, vaikkapa persoonallisia lahjoja kevään juhliin tai mukavia teoksia omalle seinälle. Koulun tapahtumia voi seurata tapahtumakalenterista verkkosivulla: www.taidelukio.fi." (tiedote)